o nama sponzori linkovi novosti forum mapa weba prijava
sve o povrcu na jednom mjestu
savjeti edukacija ponuda - potražnja adresari proizvodnja Pregled cijena
UPIS / REGISTRACIJA
Korisničko ime

Lozinka: 

PRETRAGA


Skupine povrća:
PORTAL PODUPIRU:


O nama

Pravovremena i kvalitetna informacija osnova je uspješnosti i razvoja svake djelatnosti. Pojavom interneta izmjena informacija postala je izuzetno brza, jednostavna i jeftina za stotine milijuna korisnika diljem svijeta.

Tim stručnjaka i znanstvenika predvođen Prof. dr. sc. Zdravkom Matotanom (www.povrce.com/matotan) uz informatičku podršku tvrtke Abacus iz Varaždina (www.abacus.hr) u svrhu razvoja povrćarske proizvodnje, pokreće novi portal (internetsku web stranicu) specijaliziranu za povrće. Putem te stranice nastojat će se s jednog mjesta proizvođačima povrća, trgovcima, prerađivačima, đacima, studentima i stručnjacima koji se bave organizacijom i razvojem proizvodnje povrća propružiti informacije o svim značajnim segmentima iz povrćarske proizvodnje.

Stranice će imati svoj stručno - edukativni, informativni i marketinški dio.

U stručnom će dijelu biti pristupačne suvremene tehnologije proizvodnje svih povrtnih kultura za pojedina proizvodna područja, stalno ažurirana novim saznanjima s područja sortimenta, zaštite i tehnoloških unapređenja. Također tu će biti tekstova stručnih članaka objavljivani u domaćim časopisima i prijevodi članaka iz stranih časopisa s područja povrćarstva. Linkovima će se u tom dijelu moći spojiti na razne korisne izvore informacija s područja povrćarstva. Tijekom vegetacije sve značajnije pojave i tehnološki problemi u proizvodnji biti će registrirani i od strane eminentnih stručnjaka biti će sugerirano njihovo rješavanje. Isto tako tu će biti edukativni programi namijenjeni proizvođačima povrća, đacima i studentima za savladavanje tehnologije proizvodnje pojedinih povrtnih kultura, slike ekonomski značajnih bolesti i štetnika, te simptoma nedostatka pojedinih biljnih hraniva radi lakše njihove determinacije. Stranice će imati forum preko kojeg će korisnici u svakom trenutku moći postavljati određena pitanja te od stručnjaka koji će održavati stranice kao i ostalih korisnika dobivati kvalitetne odgovore.

U informativnom dijelu nalazit će se informacije o događajima vezanim uz povrćarstvo, o aktivnostima udruga, o održavanju skupova, specijaliziranih sajmova i slično. Također tu će biti ažurirani pregled kretanja cijena povrća na tržnicama, veletržnicama i prerađivačke industrije.

U marketinškom dijelu otvorit će se stranica s pregledom ponude i potražnje za povrćem, repromaterijalima i opremom za povrćarsku proizvodnju sa neograničenim pristupom registriranih korisnika portala. Tu će također biti prostor za predstavljanje tvrtki, ustanova, udruga, obiteljskih gospodarstva i proizvoda.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na adresu:

Abacus
Anina 2
42 000 Varaždin
E-mail: povrce@abacus.hr, info@povrce.com

 PREZENTIRANI I OBJAVLJENI RADOVI IZ POVRĆARSTVA
Sva prava pridržava (c) 2003 - 2024 Zdravko Matotan & Abacus